Jakub Janda a jeho svatba

Jakub Janda a jeho svatba

V září 2007 naše agentura pořádala svatbu našeho skokana na lyžích. Jakub Janda byl naším klientem a jednou z našich prvních realizací.

Obřad proběhl na radnici ve Frenštátě pod Radhoštěm kde byla nejen rodina, ale i kolegové z řad sportovců, kteří měli pro novomanžele překvapení ve formě slavobrány ze skokanských lyží. Hostina a další pohoštění se odehrálo na zámečku V Čeladné.  I přes nepříznivé počasí si více jak 100hostů odneslo zajímavý zážitek.  K tanci hráli dvě kapely, děti bavil kouzelník a cateringová společnost pana Milaty připravila vynikající hostinu i raut.

Balonková výzdoba

Při této svatbě byla použita speciální balonková výzdoba ve zlaté a bílé barvě od společnosti Balondecor.

Šaty družičky na míru

Nevěsta měla na výběr z 5 druhů šatů pro družičku ušité přímo na míru včetně repliky nevěstiných šatů.

Pavel Býma

Jednou z kapel v místní stodole byla skupina muzikantů okolo Pavla Býmy, který byl kdysi vítězem muzikantské soutěže Porta. Od té doby Pavel spolupracuje s naší svatební agenturou a účinkuje s mnoha známými umělci jako Vlasta Rédl, Lucka Rédlová, René Souček či Žamboši. Ve svém repertoáru má i speciální svatební pochod, který oslovil i novomanžele ze zahraničí. Jakub Janda i jeho hosté byli velmi spokojeni.

CD vizitky s fotografiemi

Specialitou na této svatbě byly cd vizitky, na které se nahrály nejhezčí fotografie ze svatebního dne a hosté si je odnesli přímo při odchodu ze svatby. Na vizitkách byla karikatura novomanželů.

Komentáře 0

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny